Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD FX
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
supercow
üzenetére
onchange csak azutan csinal akarmit is, miutan levettem a fokuszt az inputrol (lp mellekattintok), amig irok bele meg sem nyekken
meg az elozot szerkesztgettem: miert vicces?
szerk.: hat ez nekem magas: amit linkeltel, ott is onkeyup van, viszont ott mukodik, nalam nem
szerk2.: pfffff - ha onkeyup-ra fuggvenyt hivok, ami megkapja a this.vaule-t, akkor nem mukodik, mert az epp leutott billentyut nem szamolja bele, ha viszont beleirom az ertekadast, akkor jo - hogy van ez?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
supercow
üzenetére
az a baj, hogy ez is ''lemaradasban'' van
ertem ezalatt azt, hogy az input erteket (value) meg nem valtoztatja meg az onkeyup esemeny bekovetkeztekor
nekem arra lenne szuksegem, hogy amikor beirok egy karaktert az input mezobe (text tipusu), akkor pontosan az jelenjen meg mashol is (illetve pontosan azzal kellene kiegeszitenem valamit, ami akkor az emlitett inputben van)
Bővebben: link a hol keressek-et tedd az utolsora (a forumtemaban) es kezdj irni a mely temaban melletti inputba
az also readonly input mindig egy karakterrel le van maradva....
letezik erre megoldas html+savascript komboban?
szerk.: na az kell nekem, ami a linkeden van: amint beirom, hogy mi legyen a repkedo szoveg, meg is valtozik
egyebkent mi a vicces benne? nem ertek a html-hez (a js-hez meg megkevesbe)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 19Hó Gari
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest