- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
supercow #160 üzenetére
onchange csak azutan csinal akarmit is, miutan levettem a fokuszt az inputrol (lp mellekattintok), amig irok bele meg sem nyekken
meg az elozot szerkesztgettem: miert vicces?
szerk.: hat ez nekem magas: amit linkeltel, ott is onkeyup van, viszont ott mukodik, nalam nem
szerk2.: pfffff - ha onkeyup-ra fuggvenyt hivok, ami megkapja a this.vaule-t, akkor nem mukodik, mert az epp leutott billentyut nem szamolja bele, ha viszont beleirom az ertekadast, akkor jo - hogy van ez?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
supercow #157 üzenetére
az a baj, hogy ez is ''lemaradasban'' van
ertem ezalatt azt, hogy az input erteket (value) meg nem valtoztatja meg az onkeyup esemeny bekovetkeztekor
nekem arra lenne szuksegem, hogy amikor beirok egy karaktert az input mezobe (text tipusu), akkor pontosan az jelenjen meg mashol is (illetve pontosan azzal kellene kiegeszitenem valamit, ami akkor az emlitett inputben van)
Bővebben: link a hol keressek-et tedd az utolsora (a forumtemaban) es kezdj irni a mely temaban melletti inputba
az also readonly input mindig egy karakterrel le van maradva....
letezik erre megoldas html+savascript komboban?
szerk.: na az kell nekem, ami a linkeden van: amint beirom, hogy mi legyen a repkedo szoveg, meg is valtozik
egyebkent mi a vicces benne? nem ertek a html-hez (a js-hez meg megkevesbe)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest