- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fr3eWar #4015 üzenetére
És mindezt nekem magamtól kellett volna kitalálnom, hogy mi a célod, hogy közöd nincs a weboldalhoz, hogy nem szakmai kérdésed van, és amúgy is micsoda szemétláda vagyok, hogy szóvá teszem, hogy semmi köze a topichoz annak, amit kérdezel. OK, vállalom.
Sorry, túl sokan tévednek el.
De adtál legalább egy tippet: ezt a topicot is át kell nevezni JavaScript topicról JavaScript-programozásra, mert itt konkrétan arról van szó.És akkor félreértés sincs.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fr3eWar #4009 üzenetére
Még jó, hogy az összefoglalóba direkt belerakattam, hogy a JavaScript NEM ugyanaz, mint a Java...
Ezek szerint nem lett túl hatékony. Van Java topic.
Nem értem, minek kell 2014-ben Java appletekkel kinevettetnie magát bármilyen fejlesztőnek, de gondolom ez valami legacy weboldal, amit megörököltél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest