- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Lehet elbeszélünk egymás mellett, ngFort használtam én is, itt még nem probléma , mert akkor dobálja ki az adatokat amikor megérkezik, csak akkor van baj pl, ha valamilyen szűrőt használnék, és ebben az esetben nem közvetlen a lekért adatokat jelenítem meg, hanem egy másik változóba belerakom az eredeti adatot, és azt aggregálom, ebben az esetben, ha a subscribe-n kívülre rakom az új változó értékadását, akkor hibát fog dobni, mivel bele akarja rakni az adatot, de az még nincs itt
A fentebb linkelt resolve jónak tűnik, mert pont azt csinálja, csak ahogy látom, azt minden componensre meg kell csinálni egyénileg
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest