-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
válasz
martonx #6602 üzenetére
Értem hogy sima js lesz belőle és a hasznos dolgok nagyrésze el is tűnik. Azt reméltem hogy van valami compiler paraméter amin átsiklottam ami automatikusan hozzátenné a típus ellenőrzéseket.
Lényegében akkor minden egyes class esetén típusellenőrzést ugyanúgy meg kell csinálni minttha vanilla js lenne, illetve ha felhasználom egy másikban, akkor példányosítani kell. Valahogy így mint lent. (tudom hogy rossz példa) Vagy van jobb megoldás?
class Name {
name:string
constructor(str:string) {
if (typeof str !== 'string') {
throw new TypeError()
}
this.name = str
}
}
class Age {
constructor(n:number) {
if (typeof n !== 'number') {
throw new TypeError()
}
this.age = n
}
}
class Person {
name:Name
constructor(i:IPerson) {
this.name = new Name(i.str)
this.age = new Age(i.n)
}
}
interface IPerson {
str: string,
n: number
}
console.log(process.argv[2])
let bar:IPerson = JSON.parse(process.argv[2])
let foo = new Person(bar)
console.log(foo)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t-gt 2 szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest