- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS notebook topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
martonx #6400 üzenetére
Én egy kicsit úgy érzem, hogy mostanában kezd normalizálódni a helyzet. Tény és való, hogy nem is oly rég hatalmas káosz volt, legalábbis én így éltem meg a dolgot. Minden nap egy "next-gen" framework, bundler, libek ... stb, az ember csak kapkodta a fejét. Habár ma is gyors ütemben jönnek ezek, azért már könnyebb eligazodni is kiválasztani a megfelelő toolt az adott feladathoz. A babel szerintem már alap dolog lett, és már minden nagyobb csoda ad egy cli-t, amivel megkímélve a fejlesztőket a konfigurálástól, out-of-box ad egy app templatet. React, Vue, Angular, hogy csak a nagyobbakat említsem, már kb. 5 perc alatt felállítható egy környezet.
Eddig azért ment az utánajárás rengeteg mindennek, a React és NG2 sem igazán találta még a helyét, de mintha már látnánk a fényt az alagút végén.
> Azt látom, hogy a fentiekben a js világ (átvéve a szerepet a php-tól) jelenleg világelső.
Szerintem a PHP esete egy kicsit más. A már nem olyan rossz és lassú nyelvből egész szépen kikupálódott. Meg amúgy a PHP világban inkább a sok wannabe kontár a probléma és nem a nyelv hibái . Nyilván nem tökéletes nyelv, de ez a hatalmas PHP hate is túl van tolva.A JS-t viszont most tolják minden platformra, boldog-boldogtalan abban fejleszt, a PHP pedig mindig is a szerveren maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Középszintű gamer PC
- Új pc házak! Kèszleten!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest