Hirdetés
- Monitorkalibráló eszközök
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Én egy kicsit úgy érzem, hogy mostanában kezd normalizálódni a helyzet. Tény és való, hogy nem is oly rég hatalmas káosz volt, legalábbis én így éltem meg a dolgot. Minden nap egy "next-gen" framework, bundler, libek ... stb, az ember csak kapkodta a fejét. Habár ma is gyors ütemben jönnek ezek, azért már könnyebb eligazodni is kiválasztani a megfelelő toolt az adott feladathoz. A babel szerintem már alap dolog lett, és már minden nagyobb csoda ad egy cli-t, amivel megkímélve a fejlesztőket a konfigurálástól, out-of-box ad egy app templatet. React, Vue, Angular, hogy csak a nagyobbakat említsem, már kb. 5 perc alatt felállítható egy környezet.
Eddig azért ment az utánajárás rengeteg mindennek, a React és NG2 sem igazán találta még a helyét, de mintha már látnánk a fényt az alagút végén.

> Azt látom, hogy a fentiekben a js világ (átvéve a szerepet a php-tól) jelenleg világelső.
Szerintem a PHP esete egy kicsit más. A már nem olyan rossz és lassú nyelvből egész szépen kikupálódott. Meg amúgy a PHP világban inkább a sok wannabe kontár a probléma és nem a nyelv hibái . Nyilván nem tökéletes nyelv, de ez a hatalmas PHP hate is túl van tolva.A JS-t viszont most tolják minden platformra, boldog-boldogtalan abban fejleszt, a PHP pedig mindig is a szerveren maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitorkalibráló eszközök
- LEGO klub
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest