Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Billentyűzet gondom van
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én jelenleg hobbi projekteknél fejlesztek így, most éles projektjeim nincsenek. Régebben éles projekteknél még nem ismertem ezeket a technikákat, személyes tapasztalatom annyi, hogy volt olyan projekt, aminél utólag írtam meg a teszteket, és az SQL-ek felében volt kisebb nagyobb hiba, amik nem derültek ki azonnal, mert csak ritkán használt útvonalakról volt szó.
Tudok olyan multiról, ahol TDD + SOLID + OOP alapvető, és a backend-et így fejlesztik, nem véletlenül írtam. Nem hinném, hogy nyugis munkahely lenne, inkább csak elvárják a minőségi kódot, meg egy méret (pár ezer sor) felett széthullik a szemét, amit tesztek nélkül fejlesztesz. A GUI-t nem feltétlen éri meg e2e tesztekről indulva fejleszteni, de azért érdemes lehet bedobni párat a fontosabb feature-ök ellenőrzésére, ha nem is minden apróbb hülyeségre. A DDD egy projekt méret felett éri meg jobban, mint a monolit, én személy szerint ezzel nem értek egyet, próbálom kisebb projekteknél is alkalmazni. Arra, hogy a TDD/BDD többlet idővel járna mutathatnál valami bizonyítékot, mert pont az ellenkezője igaz. Debugra összességében több idő megy el, mint arra, hogy a teszteket előre megírd, és az alapján fejlessz. Persze ha nem veszed komolyan az egészet, vagy nem fotnos a minőség, akkor nyugodtan fejleszthetsz tesztek nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest