- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
martonx #5344 üzenetére
Az SSD valószínűleg elfedi a memóriahiány miatti vergődést (én 4 GB memória mellett kizárólag HDD-n próbáltam). 4 GB-tal sokkal lassabban indul a VS2013, mint egy VS2010, sokkal lassabban tölt be 30-40 projektes solutionöket, és vannak olyan editorok, amelyek használatához a vergődés miatt ekkor fokozott türelem kell (a XAML például ilyen), szóval a lassúság érzete lehet projekttípustól függő is. Én ezért aztán reflexből 8 GB memóriát adtam legutoljára a VM-nek, amikor ki kellett deríteni egy OS specifikus nyűgöt, és szükség volt adott platformon ehhez fejlesztői környezetre
A TFS-es rész innen vettem, VS2015-ben szigorítottak rajta (bár ez engem az otthoni gépen nem fog érinteni, nem kedvelem a beépülő verziókezelőket, ha SVN és Git repóid vannak, akkor funkcionalitásban és megbízhatóságban a SmartSVN és SmartGit közelében sincsen egyik sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest