-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
martonx #5344 üzenetére
Az SSD valószínűleg elfedi a memóriahiány miatti vergődést (én 4 GB memória mellett kizárólag HDD-n próbáltam). 4 GB-tal sokkal lassabban indul a VS2013, mint egy VS2010, sokkal lassabban tölt be 30-40 projektes solutionöket, és vannak olyan editorok, amelyek használatához a vergődés miatt ekkor fokozott türelem kell (a XAML például ilyen), szóval a lassúság érzete lehet projekttípustól függő is. Én ezért aztán reflexből 8 GB memóriát adtam legutoljára a VM-nek, amikor ki kellett deríteni egy OS specifikus nyűgöt, és szükség volt adott platformon ehhez fejlesztői környezetre
A TFS-es rész innen vettem, VS2015-ben szigorítottak rajta (bár ez engem az otthoni gépen nem fog érinteni, nem kedvelem a beépülő verziókezelőket, ha SVN és Git repóid vannak, akkor funkcionalitásban és megbízhatóságban a SmartSVN és SmartGit közelében sincsen egyik sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Projektor topic
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged