Hirdetés
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi!
Még kérdezném, hogy mi a bevált módszer a JS funkciók bekötésére a HTML dokumentumban? Gondolok itt arra, hogy elég pl. egyszer bekötni a JQuery-t és még egy *js kiterjesztésű amibe a többi etc. JQuery funkcionalítás szerepel, vagy minden egyes funkcióra (pl a waypointsra, lightboxra ...) külön külön *js fájlt szoktatok létrehozni, és úgy bekötni a HTML head részébe? Konkrétan nálam most így néz ki, ez mennyire "szépen" van így pl.?Mondjuk waypointsra visszatérve, mert nem nyugszom, amíg meg nem oldom címszóval
.. hiába hoztam létre egy külön js fájlt amibe bemásoltam az ezen a linken található JS kódot, a htmlben meg egy p -tag -et elneveztem notify osztálynak, hiába görgetem le, nem hozza fel a figyelmeztető ablakot sehogyan sem és fogalmam sincs mit rontok el, mivel itt már szépen a JQuery library is be van kötve, szóval minden erőforrás rendelkezésre áll? Mit gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- iPhone topik
- Synology NAS
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még kérdezném, hogy mi a bevált módszer a JS funkciók bekötésére a HTML dokumentumban? Gondolok itt arra, hogy elég pl. egyszer bekötni a JQuery-t és még egy *js kiterjesztésű amibe a többi etc. JQuery funkcionalítás szerepel, vagy minden egyes funkcióra (pl a waypointsra, lightboxra ...) külön külön *js fájlt szoktatok létrehozni, és úgy bekötni a HTML head részébe? Konkrétan nálam most így néz ki, ez mennyire "szépen" van