- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
FYI
Amúgy végül tényleg az első megoldás lett a nyerő, vagyis ezt alkalmaztam a többi függvénynél is. Már csak azért is, mert ezzel az olyan függvényeknél is analóg módon tudom megoldani a hibák lekezelését amik alapból nem promissal térnének vissza.
Kis magyarázat:
- a mongoose api-nak vannak Query tipusú függvényei, amiken lehet hívni exec()-et, ami miatt Promissal térnek vissza. Ilyen például a find(), vagy a findById(). Ezeknél elég volt (lett volna) ennyit írni az ArticleProviderbeArticleProvider.prototype.findAll = function() {
return this.Article.find().exec();
}majd a hívó oldalon már le tudom kezelni a Promise-t.
function getArticles( req, res, next ) {
var promise = articleProvider.findAll();
promise.onResolve(function( err, articles ) {
if( err ) { .. }
// handle
});
}Ez mind szép, és jó, de vannak olyan mongoose függvények amik nem promissal térnek vissza. De az előző posztban mutatott módszerrel ezeket is sikerült promisokkal megoldani, ezért választottam végül ezt a megoldást.
-
martonx
veterán
Nekem mindegy, de ezeket az elcseszett rövidítéseket nagyon gyorsan gyomláljátok ki! Az intellisense és a js minifikálás korában ne szopassuk már magunkat ilyen rövidítések használatával. Fontosabb az olvasható kód, mint a forráskódban megspórolni pár karaktert (amit aztán a minifikálás úgyis a, b és c-re fog cserélni éles környezetben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest