Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hű basszus, na ez ciki, jó tompa voltam, bocsánat. Most visszanézve a hsz.-eket, így már tiszta, mit szerettél volna. Azt nem fogtam fel eredetileg, hogy mit is szeretnél szebbé tenni, nem is beszélve arról, hogy amikor beszéltünk róla, még a .bind() sem ugrott be, pedig elég kézenfekvő, és még az itteni kódodban is szerepel...
Szerintem a legrövidebben úgy lehetne jól megfogalmazni, hogy az adott elemre vonatkozó event handler átadásának pillanatában szeretnél már vonatkozó paramétereket is átpasszolni, az event handlert pedig teljesen általánosan "megfogalmazni", hogy ne legyen tele ronda if-else-ekkel vagy switch-case-ekkel pl. az event.targettől függően.
Szóval sorry, ez most nem az én napom.(#4092) Karma :
"nem értem az ellenhurrogást, hiszen a this bepasszolása az eseménykezelőnek igencsak alapvető dolog"
Jogos, és jó is, hogy beírtad a megoldást; de szerintem jelen esetben pont nem csak a this bepasszolása a lényeg, hanem az egyéb paramétereké (végül is elvileg ez volt a kérdés, nem az, hogy hogy tudja használni a this-t), hiszen a this magában az event handlerben is "elérhető" lenne. Úgy értem, pont a this miatt a .bind() használatának előnye nem pont ennél a feladatnál kristályosodik ki igazán, mert a this működik az ebben a példában szereplő btnHandlerWithoutParams fv.-nél is: http://jsfiddle.net/8LCcR/2/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Interactive Brokers társalgó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem a legrövidebben úgy lehetne jól megfogalmazni, hogy az adott elemre vonatkozó event handler átadásának pillanatában szeretnél már vonatkozó paramétereket is átpasszolni, az event handlert pedig teljesen általánosan "megfogalmazni", hogy ne legyen tele ronda if-else-ekkel vagy switch-case-ekkel pl. az event.targettől függően.