- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #4083 üzenetére
Na igen ez így tiszta, pont ezt akarom ezért született meg a kérdés, mert egy bizonyos class összes elemére akarok handlert rakni, tehát cikluson belül vagyok, csak az olvashatóság miatt hagytam ki. És pont azért ez a kérdés, mert nem akarom anonim függvényeket használni, mert az mindig létrehozna egy új függvény objektumot. Amit mivel ciklusban vagyok, szeretnék elkerülni.
Az lenne a lényeg, hogy a handlernek, amit a click eseményre kötök, tudjak saját paramétereket átadni.
item.addEventListener('clck', csodalatosEventHandler -> na ennek akarok paramétert megadni. Ugyanis ezt a függvényt újrahasznosítanám később is.
Készítettem egy példát:
Vagy akkor úgy lehet csak, ahogy írtad is? : [link] Ez azért nem tetszik, mert ha más paraméterrel akarnám meghívni az evHandlert akkor annyiszor kéne egy új forwarder :/
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő