Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter
    nagyúr

"- a $(this) a this objektumból csinál egy jquery objektumot, így a $(this)-re meghívhatjuk a jquery-s függvényeket. Mint a példában: $(this).after("<p>Empty this</p>");
    Az after egy jquery metódus, jquery objektumokon van értelmezve. this.after() hibás!"

Meg ez is...

Hát pedig ha akarod, ha nem, ez így van :)

Ez nettó marhaság, az eseménykezelő függvényekben mindig az az egy elem a this, aki az eseményt generálta. Tehát semmi szükség ID-t adni a bemeneti mezőnek!

Az eseménykezelőknél ez lehet, hogy így van (ezt nem tudtam), de általánosságban, javascriptben, pedig úgy, ahogy írtam. Tehát marhaságnak nem marhaság, sőt, csak ez esetben pontatlan.

"Az eseménykezelőknél ez lehet, hogy így van (ezt nem tudtam), de általánosságban, javascriptben, pedig úgy, ahogy írtam."
    Ezt hogy érted, hogy általánosságban? Mármint mire vonatkozóan?

(#3928) :
    ezt a linkes dolgot végül elfelejtettem, szerintem nyugodtan mehetnek a linkjeid végül is az összefoglalóba, hasznos anyagokat szedtél össze, főleg a Douglas Crockford-előadássorozat jó lesz oda.
    Szóval nyugodtan berakathatnád a modker topicban! :K
    Csak a Twitteres követősdi nem kell szerintem.

"- a $(this) a this objektumból csinál egy jquery objektumot, így a $(this)-re meghívhatjuk a jquery-s függvényeket. Mint a példában: $(this).after("<p>Empty this</p>");
    Az after egy jquery metódus, jquery objektumokon van értelmezve. this.after() hibás!"

Meg ez is...

Hát pedig ha akarod, ha nem, ez így van :)

Ez nettó marhaság, az eseménykezelő függvényekben mindig az az egy elem a this, aki az eseményt generálta. Tehát semmi szükség ID-t adni a bemeneti mezőnek!

Az eseménykezelőknél ez lehet, hogy így van (ezt nem tudtam), de általánosságban, javascriptben, pedig úgy, ahogy írtam. Tehát marhaságnak nem marhaság, sőt, csak ez esetben pontatlan.

Igen, azt a részt épp most szerkesztettem ki a HSZ-ből. Az ott tényleg nem para, csak megtévesztett, hogy nem releváns :P Az ő kódjában semmi gond az afterrel.

Azontúl, hogy újra meg újra odailleszti a szöveget. De ezt meg nem kérdezte :)

Új hozzászólás Aktív témák