Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- PLC programozás
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nézd meg jobban.
Valamennyire észre lehet venni azt a szaggatást, amiről beszél, a monitorok tetejét ha megnézed, egy picit mintha ottmaradna, némi késéssel követi csupán.Na most vagy én nem látom a szaggatást, vagy nem tudom. Videó: [link]
============================================================================megpróbálhatnád végre értelmesen leírni
Igen, tudom, eléggé "semmit" nem adtam információ gyanánt.
Most nincs nagyon lelki erőm átbootolni Windows-ba, meg egy elég nagy projektet nyomogatok, de holnapután szvsz megnézem pontosan. Leginkább abból indultam ki, hogy azt hittem valamiért egy illuminált pillanatomban, hogy nincsenek globális metódusok (amúgy JS-ben is metódusnak hívják magyarul a function-öket, vagy funkciónak? - Mondjuk a funkció szó szerintem ilyen kontextusban nagyon ronda), ezért kérdeztem rá, majd jutottam arra a konklúzióra, hogy a VS hülye. De most meg megint úgy vagyok, hogy a VS valszeg sokkal okosabb, mint én, így nagyon sok esélyt látok arra, hogy én vagyok a hülye már megint és szarul állítottam be valamit. Na, majd megnézem!(#3849) martonx
Hozzáteszem VS2012 - 2013 már alapból tartalmazza a jquery-s intellisense-eket.
A 2013 még knockout-ot, meg mittudomén még mi minden js libet támogat intellisense-el alapból.Na igen, ez meg a másik. Mondom, hogy én vagyok a hülye!

Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Autós topik
- PLC programozás
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- ROG Strix G732LWS 17.3" FHD IPS i7-10875H RTX 2070 Super 32GB 1TB NVMe gar
- Logitech PRO-X, Yeti, G303, G502 (Bontatlan)
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (Bontatlan)
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valamennyire észre lehet venni azt a szaggatást, amiről beszél, a monitorok tetejét ha megnézed, egy picit mintha ottmaradna, némi késéssel követi csupán.
Most nincs nagyon lelki erőm átbootolni Windows-ba, meg egy elég nagy projektet nyomogatok, de holnapután szvsz megnézem pontosan. Leginkább abból indultam ki, hogy azt hittem valamiért egy illuminált pillanatomban, hogy nincsenek globális metódusok (amúgy JS-ben is metódusnak hívják magyarul a function-öket, vagy funkciónak? - Mondjuk a funkció szó szerintem ilyen kontextusban nagyon ronda), ezért kérdeztem rá, majd jutottam arra a konklúzióra, hogy a VS hülye. De most meg megint úgy vagyok, hogy a VS valszeg sokkal okosabb, mint én, így nagyon sok esélyt látok arra, hogy én vagyok a hülye már megint és szarul állítottam be valamit. Na, majd megnézem!