-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs #3394 üzenetére
"Amit meg tudsz hívni, az a lejátszó publikus 'play' metódusa - de arról ugye tudja a lejátszó, hogy nem a gomb váltotta ki, hanem egy külső script hívta meg - így nem is számolja a lejátszást."
Mondjuk erről nem lenne rossz látni inkább valami hivatalos állítást, hogy mik okozhatnak különbséget a lejátszásban, és az API-n keresztüli lejátszás miért okozza azt, hogy az nem számolódik bele a lejátszásba. De simán el tudom képzelni, hogy az lenne az indok, hogy nincs közvetlen "user interaction", és ha automatikusan lejátszódik pl. egy reklámvideó (pont amilyet a kérdező akar beágyazni), akkor azt nem biztos, hogy a felhasználó meg is akarta nézni, mert esetleg akaratán kívül automatikusan lejátszódott a videó. Ebben az esetben viszont amit szeretne, az nem is megvalósítható, legalábbis az eddigi próbálkozásokkal (de hogy az előbb a Java applet hogy jött ide, na arra nagyon kíváncsi lennék... szerk.: rendben, azóta kiderült Tapsi hozzászólásából, hogy csak nagy tévedésből keverte ide).
-
megalover
tag
válasz
sztanozs #3394 üzenetére
Áááá, sejtettem, így viszont ugrott a koncepcióm.
Valahogy sejtettem, mert eddig még sehol nem láttam olyat, ahol meg tudták volna ezt oldani. Az a különös számomra ebben az egészben, hogy beágyazott videóknál egy egyszerű kattintással való elindítást már megtekintésnek számol. Viszont még egy megoldást lehetségesnek tartanék, legalábbis ha van rá ilyen script utasítás... Szóval olyat nem tudok, hogy a képernyő egy adott koordináta pontjára szimuláljon/végezzen egérkattintást az oldalamon? Mert az lehet hogy működne - igaz hogy a különböző kijelző felbontásoknál ez is problémás lenne - vagy ilyen esetben is meg tudná azt különböztetni az API a valódi egér kattintástól?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest