Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Steam Deck
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Okes,Bocsi.Megcsinaltam a peldat,de nem igazan mukodo kepes.Azert remelem valamennyire kitudjatok hamozni belole amit kell. [link].Ha ezzel nem vagyunk beljebb,akkor feltoltom egy tarhelyre az egeszet,es belinkelem majd.
Elore is koszi szepen a segitseget!
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Rendben legközelebb már felrakom az aktuális dolgokat, de közbe már feladtam a betűméretezést, találtam jobb megoldást a megjelenésre.
UI: Ilyenkor már mehet off-ban? Már régóta fórumozom itt, de nem tudom mikor mi a szokás, bocsánat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest