Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hmm, hát valóban nincs extra fullos módszer, és vannak esetek, ahol nem is annyira gázos, ha átpasszolod a session id-t, mert esetleg szenzitív adatokhoz nem férsz hozzá, vagy nem tudod őket módosítani. Mondjuk a Graph API-nál elvileg a user engedélyét kell kérned, hogy bizonyos adatait megkapd. Nem nagyon használtam még a Facebookos API-t, de ezzel módosítani nem is nagyon tudsz szenzitív adatokat, nem? Mondjuk végül is az igaz, hogy publikálhatsz a falára baromságokat, ha megkaptad az engedélyt, és ha valaki ezt a tokent megszerzi, akkor rosszindulatból is teheti ezt egy alkalmazáson keresztül.
Egyébként igazából a kiindulási pont az volt, hogy van egy webalkalmazás, ahova közvetlenül bejelentkezik az illető, és böngészgeti az oldalt. Nincs közvetett, API-n keresztüli kommunikáció, mint az általad említett Facebookos példánál.
Itt szerintem nem indokolt passzolgatni az URL-be a session id-t. Ahogy nem teszi a Facebook, Gmail, Google Drive, Hotmail, stb. sem, amikor csak böngészgeted az oldalukat.
Nemde?A Liferay-t nem ismerem, fogalmam sincs, hogy működik, így a motivációt sem tudom, mi az oka, hogy az URL-ben van minden alkalommal belepakolódik a session id. Nyilván megvan az oka, nem tudom, mennyire "örökség", és azt sem tudom, ennél mennyire lenne ez egyébként más módon is megoldható. Meg a körülményeket sem írtad, hogy milyen esetben jön elő ez. Szerk.: vagy minden esetben?

-
Mégis megtaláltam

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest