- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Speeedfire #2524 üzenetére
Ha böngészővel nyitom meg, akkor kiírja a tartalmát, nem csak a szöveget... mitől lehet ez?
akkor ez most noob kérdés lesz, és kiröhögni is ki lehet, de most ahhoz, hogy egy szimpla php kódot futtatni tudja kell keretrendszer?
nincs fennt semmi, csak csináltam a kódom mellé egy .php-t, gondoltam ez is olyan mint a javascript, hogy pl a böngésző fordítja... jó, akkor kérdés:hogy tudok úgy php kódot írni/futtatni, hogy ne kelljen se php-t, se szervert feltenni, nem tudok ugyanis..nem ottthon vagyok:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Milyen program, ami...?
- Apple Watch
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest