Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
De anélkül, hogy látnánk a kódodat, nem is igazán tudunk segíteni.
Rakd fel pl. ide: [link] (aztán Save gomb).
VAGY mutass egy akár free oldalt, ahol élesben láthatjuk, mivel próbálkoztál eddig.(#2281) : ez elvileg csak egy warning, nyugodtan figyelmen kívül hagyható. Pl. jPlayer használata esetén is kiírja nálam egy oldalon, de attól még működik.
A többire meg ugyanaz vonatkozik, mint az előbbi kérdésedre: látni kéne valamit a kódból. -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Most felmerult egy olyan problema a scrollbarral kapcsolatba,hogy kepeket raktam bele,csinaltam hozzajuk linket,de nem akar mukodni,nem eszleli linknek a bongeszo.Megneztem fejlesztoi eszkozoknel hatha van valami hiba,es mikor oda kattintok ahol a linknek kene lennie,ez az uzenet fogad: event.layerX and event.layerY are broken and deprecated in WebKit. They will be removed from the engine in the near future.
Mi lehet a hiba?
Elore is koszi megegyszer a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest