Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• emitter
    őstag

A document.write() függvény használata esetén "felülírod" az eredeti HTML documentumot és egy új keletkezik. Ezért az eredeti HTML oldal megtartása mellett a web browser-be beépített DOM (Documentum Object Model) használata javascriptből egy lehetséges módja a probléma megoldásának:

var element = window.document.createElement( ' input' );

element.setAttribute( type, 'button' );
    element.onclick = function( event ) {
    ...
    };

parent.appendChild(element); // a parent lehet pl.: window.document.body

#1279 Submit gomb megnyomása után. Ha jó, akkor engedélyezed a formból az adatok webservernek küldést(POST HTTP message), ha nem újra bekéred a hibás adatokat.

hmm, nem teljesen világos a kód működés (nem értek túlzottan js-hez)

Ez a rész mit csinál? És mit kell ... helyére írni?

element.onClick = function( event ) {
    ...
    };

Az egész kódot beraktam egy fv-be, ezt hívom onClick esetén, ugye?

function addImage() {
    var element = window.document.createElement('input');

element.setAttribute('type', 'file');
    element.onClick = function(event) {
    window.document.body.appendChild(element);
    };

window.document.body.appendChild(element); // a parent lehet pl.: window.document.body

return;
    }

• emitter
    őstag

A document.write() függvény használata esetén "felülírod" az eredeti HTML documentumot és egy új keletkezik. Ezért az eredeti HTML oldal megtartása mellett a web browser-be beépített DOM (Documentum Object Model) használata javascriptből egy lehetséges módja a probléma megoldásának:

var element = window.document.createElement( ' input' );

element.setAttribute( type, 'button' );
    element.onclick = function( event ) {
    ...
    };

parent.appendChild(element); // a parent lehet pl.: window.document.body

#1279 Submit gomb megnyomása után. Ha jó, akkor engedélyezed a formból az adatok webservernek küldést(POST HTTP message), ha nem újra bekéred a hibás adatokat.

köszi, ezt nem tudtam :B

A form-ellenőrzésnek közben utánaolvastam pár helye, és azt írták, h böngésző és szerver-oldalon is ellenőrizzük, szerveren gondolom azért, mert hátha a JS nem működik a böngészőben.

Új hozzászólás Aktív témák