-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Up a hülyeségemnek!
Kezdeném ott, hogy a kép, amit használni szeretnék (vagyis az összes kép), azokkal konvertáláskor történt valami, és hiába van a winfos szerint jpeg-be, mégsem az, mert a thml nem tudja kezelni. No mind1, ezt javítom holnap délelött.
De ez az ablakosdi továbbra sem megy
Megkérhetnék valakit, hogy csináljon nekem egy html fájlt egy kis képpel, amire kattintva megnyitja azt egy külön ablakban (ami nem egy teljes böngésző, hanem csak egy ''ablakocska''), ha újra a képre kattintok, akkor pedig bezárja az ablakot....
Előre is köszi!
Szívesen feltölteném azt is, amit csináltam és nem működik, de ahova felmenne, ott most a régi cucc fut, és engem agyoncsapnak, ha holnap egy hibás html-t találnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest