Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
WinJs-el és Bluetooth-al van valakinek tapasztalata? Szeretném lekérni az adatokat pulzusmérőről, de nem igazán tudom, hogy milyen irányba induljak. Van egy csomó hardver id, amikből néhány szabvány, mások gondolom nem, de hogy ebből én hogy kapok majd adatokat, arról lövésem sincs. Tudom rtfm, de nem lehetne egy kicsit meggyorsítani a folyamatot?

Maga az eszköz egyébként Mio Link, gondolom nem open az api-ja, de windows-hoz sajna nem szórtak össze semmit a srácok, bt4-es androidos eszközöm meg még nincsen, úgyhogy gondoltam teszek egy próbát, hátha ki tudok csikarni belőle valamit. Mérni mér, villognak a színes ledek rajta, elvileg ha jól be tudnám állítani, akkor az én edzettségi szintemnek megfelelően tolná a szivárványos színeit a pulzus zónákról, nem valami átlaghoz viszonyítva. Meg jó lenne látni a konkrét számokat is legalább egy crossfit edzésen, ha már futáshoz nem tudom a hátamra szíjazni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa Rally
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo Miix 520 i5-8250U / 8 GB RAM / 256 GB / Windows 11 / EU bill
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256gb - Törött kijelző
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest