- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
WinJs-el és Bluetooth-al van valakinek tapasztalata? Szeretném lekérni az adatokat pulzusmérőről, de nem igazán tudom, hogy milyen irányba induljak. Van egy csomó hardver id, amikből néhány szabvány, mások gondolom nem, de hogy ebből én hogy kapok majd adatokat, arról lövésem sincs. Tudom rtfm, de nem lehetne egy kicsit meggyorsítani a folyamatot?

Maga az eszköz egyébként Mio Link, gondolom nem open az api-ja, de windows-hoz sajna nem szórtak össze semmit a srácok, bt4-es androidos eszközöm meg még nincsen, úgyhogy gondoltam teszek egy próbát, hátha ki tudok csikarni belőle valamit. Mérni mér, villognak a színes ledek rajta, elvileg ha jól be tudnám állítani, akkor az én edzettségi szintemnek megfelelően tolná a szivárványos színeit a pulzus zónákról, nem valami átlaghoz viszonyítva. Meg jó lenne látni a konkrét számokat is legalább egy crossfit edzésen, ha már futáshoz nem tudom a hátamra szíjazni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest