Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
WinJs-el és Bluetooth-al van valakinek tapasztalata? Szeretném lekérni az adatokat pulzusmérőről, de nem igazán tudom, hogy milyen irányba induljak. Van egy csomó hardver id, amikből néhány szabvány, mások gondolom nem, de hogy ebből én hogy kapok majd adatokat, arról lövésem sincs. Tudom rtfm, de nem lehetne egy kicsit meggyorsítani a folyamatot?

Maga az eszköz egyébként Mio Link, gondolom nem open az api-ja, de windows-hoz sajna nem szórtak össze semmit a srácok, bt4-es androidos eszközöm meg még nincsen, úgyhogy gondoltam teszek egy próbát, hátha ki tudok csikarni belőle valamit. Mérni mér, villognak a színes ledek rajta, elvileg ha jól be tudnám állítani, akkor az én edzettségi szintemnek megfelelően tolná a szivárványos színeit a pulzus zónákról, nem valami átlaghoz viszonyítva. Meg jó lenne látni a konkrét számokat is legalább egy crossfit edzésen, ha már futáshoz nem tudom a hátamra szíjazni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest