- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Erősítő, hangfalak
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
savafan
csendes tag
Tudtommal a JavaScript nem Java, a JRE (Java Runtime Environment) a Java nyelven írt és bájtkódra fordított alkalmazások ill. appletek futtatásához kell, viszont vajmi kevés köze lehet a problémához.
Inkább a böngésződ lehet, hogy nem ismeri a Javascriptet (bár ezt nem hinném), vagy egy biztonsági beállítás lövi ki a JS-t (nézd meg a biztonsági fült is, ott az Internetre vonatkozókat, még ott az egyéni szintet, és itt a parancsfájlkezelésre vontakozó dolgokat), vagy eleve rosszul írták meg a szkriptet...
[Szerkesztve] -
Out
addikt
válasz
master bud #4 üzenetére
Es biztos hogy js az ami nem mukodik? Miutan felraktad az uj java-t, megnezted hogy engedelyezve van-e?
-
master bud
tag
válasz
burgatshow #3 üzenetére
Nem értem a kérdést :)
-
burgatshow
veterán
válasz
master bud #1 üzenetére
a kódódat beírnád??
-
Out
addikt
válasz
master bud #1 üzenetére
Nem hasznalsz olyan tuzfalat ami tilthatja?
-
master bud
tag
Üdvözlet,
klikkelésre nem indulnak a javascriptek a böngészőmben (IE). A beállításokban nem találtam hibát+felraktam egy új Java runtime environmentet a Sun oldaláról+restart. Most kifogytam az ötletekből.
Van valakinek valami tippje? Megköszönném.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest