- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Aktív témák
-
savafan
csendes tag
Tudtommal a JavaScript nem Java, a JRE (Java Runtime Environment) a Java nyelven írt és bájtkódra fordított alkalmazások ill. appletek futtatásához kell, viszont vajmi kevés köze lehet a problémához.
Inkább a böngésződ lehet, hogy nem ismeri a Javascriptet (bár ezt nem hinném), vagy egy biztonsági beállítás lövi ki a JS-t (nézd meg a biztonsági fült is, ott az Internetre vonatkozókat, még ott az egyéni szintet, és itt a parancsfájlkezelésre vontakozó dolgokat), vagy eleve rosszul írták meg a szkriptet...
[Szerkesztve] -
Out
addikt
válasz
master bud
üzenetére
Es biztos hogy js az ami nem mukodik? Miutan felraktad az uj java-t, megnezted hogy engedelyezve van-e?
-
master bud
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem értem a kérdést :)
-
burgatshow
veterán
válasz
master bud
üzenetére
a kódódat beírnád??
-
Out
addikt
válasz
master bud
üzenetére
Nem hasznalsz olyan tuzfalat ami tilthatja?
-
master bud
tag
Üdvözlet,
klikkelésre nem indulnak a javascriptek a böngészőmben (IE). A beállításokban nem találtam hibát+felraktam egy új Java runtime environmentet a Sun oldaláról+restart. Most kifogytam az ötletekből.
Van valakinek valami tippje? Megköszönném.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest