Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
kkalman
csendes tag
Néhány napja raktam fel a Windows XP-t. Most jutottam el odáig, hogy olyan oldalakat néznék meg Explorerben, amelyeken valami Java-s dolog van. Viszont itt a Java virtuális gép hiányára panaszkodik a Win. Próbáltam minden frissítést Explorerhez, Java-s cuccokhoz, felraktam egy Microsoft-os SDK-t, melyben volt egy progi, ami feltelepítette ezt a Virtuális gépet, de akkor se ment. Végül raktam fel Operát, mely alatt működnek az imént említett oldalak.
Miért lehet ez? Meg lehet valahogy oldani, hogy az Explorerben is működjön, és ne hiányolja a virtuális gépet?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest