- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00b
újonc
Azt elfelejtettem mondani, hogy nem árt, ha ilyen dolgokkal is tisztában vagy, mint Linux, Git, Maven/Gradle. Ezeket általában napi szinten kell használni.
-
n00b
újonc
válasz
Csaby25 #11551 üzenetére
Mi a célod a Java-val?
Ha dolgozni akarsz a területen, akkor ne csak sima programozási feladatokat gyakorolj. Az csak a jéghegy csúcsa. Írj vállalati környezetben használható dolgokat, pl. webservice-t, javas SQL lekérést stb. Ha már jól mennek az alapok, megtanulhatsz valamilyen frameworköt is, pl. Springet. Nekem pl. az egyik gyengém, hogy csak a core java-t ismerem. (Igaz már nem vagyok olyan n00b, mint 5 éve, amikor ezt a profilt csináltam.)
Java-s álláskeresésben már komoly tapasztalatom van. Legutóbb 8 nap alatt találtam állást. Ha gondolod, írhatsz privátban.
-
n00b
újonc
válasz
Taoharcos #8454 üzenetére
Én most hétfőtől járok egy intenzív 12 hetes online kurzusra:
https://www.edx.org/course/software-construction-java-mitx-6-005-1xEz teljesen ingyenes, ha nem akarsz papírt róla, és az MIT tartja. Csapatokban fogunk projekteken dolgozni. Lehet, hogy kicsit későn szólok, de ha csatlakozol, szólj! Mindig jó, ha vannak magyar ismerősök
A többieket kérdezem: szerintetek érdemes kifizetni az 50 dolcsit a papírért? LinkedIn-be is beilleszthető. Én szeretnék a szakmában elhelyezkedni, de egy ismerősöm szerint nem a papírt nézik, hanem a tudást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest