- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Egy olyan java desktop app a feladatom, mint kb a BKK Futár, csak leegyszerűsítve. Tehát egy térképes app, amire adatbázisból (rendelkezésre áll) kapott pontokon megjelenítem a megállókat, útvonalakat stb.
Szerintetek milyen térkép szolgáltatóval kellene ezt megoldani? Google maps static api-t javasoltak, viszont az csak egy képet ad vissza, amivel az alap zoom és arrébbpozícionálást nem tudom megoldani.
Mivel az útvonaltervezés lesz a fő funkció, így egy egész (minden funkcionalitással rendelkező) google maps használata már nem jó.
-
XP NINJA
őstag
válasz
Drizzt #10292 üzenetére
Az első megoldással próbálkoztam, hozzá is adtam cmd-ből a bkk.hu cert-et, de ugyanaz a hiba. Pedig leelenőrizve is hozzáadta. Van más amit még meg kell csinálni hogy észre vegye? Illetve ez így gép specifikus lesz? Vagy valahogy meg lehet oldani hogy máshol is meglegyen ez a cert?
-
XP NINJA
őstag
Próbáltam már, de így meg az SSL-el van gondja
javax.net.ssl.SSLHandshakeException: sun.security.validator.ValidatorException: PKIX path building failed: sun.security.provider.certpath.SunCertPathBuilderException: unable to find valid certification path to requested target
-
XP NINJA
őstag
Egy fájlt próbálok letölteni linkről, de mindig egyből completed, és csak 1kb-os lesz. A kód működik, mert pl a notepad linkjével megy.
FileUtils.copyURLToFile(URL("http://www.bkk.hu/gtfs/budapest_gtfs.zip"), File("bkk"))
FileUtils.copyURLToFile(URL("https://notepad-plus-plus.org/repository/7.x/7.6.3/npp.7.6.3.Installer.exe"), File("bkk"))Csak egy dolgot vettem észre, hogy a bkk linkre egyből tölti le a fájlt, nem dobja fel hogy válasszam ki hova töltse le. Más linkek viszont igen, azok pedig működnek.
-
XP NINJA
őstag
válasz
Aethelstone #10284 üzenetére
Több txt-ből lenne több tábla, és lennének relációk
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
GTFS adatokat szeretnék feldolgozni, első lépésként szeretnék mindent adatbázisban eltárolni, ami txt-ben érkezik, leegyszerűsítve így néz ki:
agency_id,route_id,route_short_name
BKK,0050,5
BKK,0070,7Az SQLiteStudio-t próbálgattam, kézzel szépen működik, importálja és fel is darabolja az adatokat, viszont az alkalmazásnak ezt mondjuk minden nap meg kellene csinálnia, hátha frissülnek az adatok. Hogy lehetne ezt kódból megvalósítani? Vagy mit javasoltok, mit használjak? A legnagyobb txt 9 millió soros, de szerintem relációs adatbázisra lenne szükség.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami anyagot c#-ról javara való áttéréshez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged