Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Ez nem valasz -- ha nem akar hozzajarulni, akkor miert nem rugja ki az OpenJDK-n dolgozo fejlesztoit?": ha elolvastad volna a linket, ilyeneket olvashattál volna benne:
"az Oracle valamikor 2015 második felében de facto leállította a Java EE fejlesztését és a fejlesztőket más, stratégiailag fontosabb projektekre csoportosította át": ez, openjdk szemszögből nézve, egyenértékű a kirúgással."Az a baj, bambano, hogy fogalmad sincs az open source-rol csak hasznalni szeretned, de azt nem erted, hogy mitol mukodik (es mitol nem).": na végre, vala{k,m}i feldobta a napomat. ez legalább olyan súlyos ökörség, mint mikor le-sjw-ztek engem. ha gondolod, tárgyaljuk ki, de ne itt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest