- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aethelstone #9552 üzenetére
> Spring Data
DeltaSpike> Spring Boot
Wildlfly Swarm> Spring Rest
JAX-RS (RestEasy a konkret implementacio)De miert kell ruhellni? Na mindegy, fejezzuk be.
-
Lortech
addikt
válasz
Aethelstone #9552 üzenetére
Bár nem rólam van szó, de ha már ... Igen, abszolút kódolok és reviewzok. Nem ilyen enterprise architect vagyok aki meetingekre jár és ott okoskodik. De, elég részletesen bele tudok merülni a technológiákba igen, hiszen ez a munkám, hogy meghatározzam az irányokat. Azért felelek, hogy jó döntéseket hozzak és jó irányba tereljem a projektet és csapatot, sőt a cég stratégiáját.
Dev környezetet, infrát,, db-t, CI-t, fejlesztői teszt alap struktúráit, integrációt, az alap framewörk megoldások elsőprő többségét, a fejlesztési folyamatot, a branchelési stratégiát meg még ki tudja mit én rakom össze. Csapattagok többnyire feature-t fejlesztenek.Írtál pár dolgot, mi az, ami miatt Spring, de semmit arról, hogy mi az, ami miatt nem Java EE.
JSF-hez hozzá sem nyúltam pár éve, előtte sem saját elhatározásból.
Java EE nem azt jelenti, hogy akkor JSF-et kötelező használni webre. Eleve nem csak webalkalmazás létezik, másrészt meg hülye lennék JSF-et választani, sőt bármilyen Java alapú webes frameworköt.
Nem volt "JSF vs gwt/vaadin", csak a te fejedben, Már csak azért sem, mert Java EE és gwt / vaadin semennyire sem zárja ki egymást. A JSF-fel csak tippeltem, hogy az biztos nem szíved csücske. Nekem se, de a Vaadint is hasonló baromkodásnak tartom.Alkalmazás-szerver vs Servlet Container. Szerintem erről ne nyissunk vitát.
Hát a semmivel nem tudok vitatkozni.Spring Data - Deltaspike, két saját projekten eddig bevált.
Spring Boot - ezzel mit szeretnél? Ezért használjon valaki Springet? Enélkül nem élet az élet? Csak így lehet?
Spring Rest - egy REST API az valami olyasmi, amire csak a Spring lenne képes 2017-ben? Lehet, hogy csak álmodtam, hogy ma is vagy 5db REST API-t implementáltam A-Z-ig (wildfly / resteasy).Satöbbi. Igen, rühellem az EE-t. Pont. Befejeztem.
El se kezdted, de oké, nem is számítottam többre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest