Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
szucstom
üzenetére
Szerintem meg nem biztos, hogy mindhárommal kellene foglalkozni. Annyira más világ a PHP, C# és a Java. Nem a szintaktika, az nyilván tanulható, hanem a köréjük épülő szoftveres ökoszisztéma.
Ha gyorsan akarsz weboldalakat gyártani, akkor PHP. Ha windows-os vastagklienseket akarsz fejleszteni, akkor C#, ha pedig még nem tudod, hogy mit akarsz csinálni, de vastag/vékony kliens is érdekel, weboldalakat is akarhatsz majd egyszer csinálni, frontend és backend, de inkább backend, a profession.hu-n a 'java' keresőszóra kismillió találatot kapni, akkor Java
Szerintem....
-
fordfairlane
veterán
válasz
szucstom
üzenetére
A kérdés az, hogy mi a célod a Java-val.
Ha gyorsan szeretnél eredményeket elérni és felmutatni webes programozás témakörben, akkor szerintem hagyhatod a Java-t, legalábbis így a második körben. Ha ellenben szeretnéd alaposan megtanulni magát a programozást, az objektumorientált programozás paradigmáit, hogy egy erős alapod legyen, hogy aztán később komplex rendszereket legyél képes készíteni, és ehhez keresel egy platformot, akkor a Java-nál keresve sem találhatsz alkalmasabb programnyelvet.
Tehát ha a szoftverfejlesztésre eszközként és lehetőségként tekinthetsz, akkor egyelőre hagyhatod a Java-t. Ha viszont hivatásként, akkor a Java kitűnő alap ehhez, és a további fejlődésedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgatós találkozó
- Projektor topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest