Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
"Sajnos azonban a mai senior Java fejlesztő brigád 1.6-1.7(1.5??) környékén leragadt."
Mert ezek fejlesztők általában elő, működő és aktívan használt projekteken dolgoznak, amikbe hosszú évek üzleti tudása van berakva. És erre nagyon vigyáznak. Nem fognak Java verziót váltogatni, mert az megjelent.
A kísérletező kedvű ifjú titánok persze megtehetik, hogy mindenfélét kipróbálgassanak, de majd bekerülnek az "életbe" és örülnek, ha nem kell meglévő funkciókat vagy, projekteket piszkálgatni. -
válasz
Aethelstone
üzenetére
Az OpenJDK8 is GA lett 2014 áprilisában, úgyhogy már az is elég régi ahhoz, hogy begyepesedett berkekben is "meg lehessen kockáztatni használni". Én se hobbiprojektekben használom.
A nyelv újításai miatt szerintem egy kezdőnek is bőven megéri foglalkoznia vele - a lambdák és a streamek a legalapvetőbb mórickapéldákban is már kézzelfogható előnnyel bírnak. Na meg ha Görögországba mész, ott se ógörögül tanulsz meg először. Persze ez szubjektív, mások meg notepadban kínoznák a kezdőket, hogy hadd szokják az ipart.
Egyébként update 66-nál jár az Oracle JDK8. Biztos, hogy a rendszerkomponenseid rendben vannak biztonságilag, ha ennyire véres kérdéseket vetnek fel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest