- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Kvantumcéghez csatlakozott a Nokia korábbi vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PumpkinSeed #7470 üzenetére
"Valamiért nekem villog össze vissza"
Igen, az animáció akkor is be van kapcsolva és lassabb az animáció (50ms), mint ahogy húzogatod a csúszkát. Akkor is animál ha gépelsz, de annyira gyorsan kevesen írnak hogy azt ne tudja követni az animáció. Csúszkánál kiviszem majd.
Tudom, hogy nem igényes a design, de mint írtam a frontend teljesen újra lesz írva Angularban, így ezekkel már nem foglalkozok. Inkább olyan funkcionalitásbeli ötleteket vártam, mint social login, ismerőseid tevékenységeinek mutatása (megnézett, értékelt, listára rakott egy filmet) egy timelineon és hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt vízhűtés
- Temu
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest