- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Alvás helyett gondolkodtam floatr hozzászólásán. Biztos, hogy JSON serialization-ről beszélt. Ha a kapcsolatokra teszek @JsonIgnore-t, akkor amikor csak alap információk kellenek az entitásokról, jól fog működni parszolás. Amikor pedig egy nagy objektumot küldenék, pl Movie, és benne minden kapcsolódó adattal, akkor ilyen esetekre definiálnék wrapper osztályt, és benne lenne minden szükséges adat egy mezőként.
Pl:
public class MovieWrapper {
private MoviesEntity movie;
private ArrayList<ActorsEntity> actors;
private ArrayList<WritersEntity> writers;
// többi kapcsolat
...
// getterek, setterek
}Ezt az objektumot gyönyörűen meg tudom konstruálni a business logic layerben, amikor még van hibernate sessionöm, és így nincs konverzió, kódduplikáció, csak 1 kis extra karbantartás.
Kérdés: Jackson tudni fogja ezt parszolni? Most nem tudom kipróbálni, mert már aludni akarok, és mobilról írtam.
-
> Láttam olyan helyet, ahol ennek a menedzselésére bevezették a kódgenerálást. Ott aztán már durva állapotok vannak, ha az ember ilyesmire kényszerül. Egy xtend leíróban legózhatod össze a java forráskódot töredékekből, ezzel többféle forrást is generálhatsz
Jaja, kozben meg egy sor mellett elmagyarazzak neked, hogy a tobbszoros orokles egyebkent rossz, mert ize. Pl. a tobbszoros orokles hianya valami, ami _allandoan_ problema (nekem). A masik meg az, h nem lehet rendesen monkey patchelni, de az kisebb problema. Kodgeneralast mi akkor csinaltunk, amikor .Net-ben meg Javaban is el kellett erni ugyanazok az entitasokat -- ott tenyleg az volt a legegyszerubb, hogy mittudomen, XML-ben leirod, h hogy nez ki az ojjektum, aztan kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- SSD kibeszélő
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest