Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
"Csókoltatom a könyv íróját!"
Nem lőttél mellé, nem akarok szemét lenni, de szegénykém egy kókler. Sok tekintetben megragadt a tudása valahol a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején, szerintem nem igazán képzi már magát. Ezt onnan tudom, hogy BME-n még régebben felvettem nála egy webfejlesztéssel kapcsolatos tárgyat (kellett a kredit, gondoltam akkor már érdekeljen), és az előadásain a kínok kínját éltem át, amikor például megmutatta a JavaScript-kódjait, és a saját maga által sok-sok éve írt tákolmány fos kódot nem értette, látszott, hogy elakad, agyalnia kellett rajta, hogy az mit is csinál, már nekünk, a hallgatóknak volt égő, készültem rá, hogy jelentkezem, és elmagyarázom neki, mit csinál a saját kódja (de türelmesen vártam, mert így is elég kínos volt a helyzet), de 5 perces hümmögés után valahogy rájött, vagy skippelte a diát. Ősrégi, elavult módszereket alkalmazott, a kódok összecsapottak voltak... na most ennek fényében el lehet képzelni, mennyire lehetnek jók a Java-kódjai és -feladatai. Igazából megdöbbentő számomra, hogy BME-n taníthat (na nem mintha nem lehetne még sok nevet dobálni, akinek finoman szólva nem up-to-date a tudása).Szerk.: az egészből a következtetés igazából annyi, hogy szerintem azt a könyvet nem érdemes komolyan venni, így tanulni sem belőle, bár sosem olvastam, de az előbbi példa lehet, hogy elég is volt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest