Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Hát jah. Nekem is fáj pár dolog. Pl. a metódusokban a default paraméterérték megadás. Nyilván meg lehet oldani, de a varargs, a method overload számomra kicsit munkás
Aztán miért nem lehet Enum-ot extendálni? Persze, tudom, hogy final, de miért kell annak lennie? Simán lehetne abstract enum is. Néha fájóan hiányzik az, hogy fel lehessen venni mondjuk property-ket, amiket az utódok elérhetnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán miért nem lehet Enum-ot extendálni? Persze, tudom, hogy final, de miért kell annak lennie? Simán lehetne abstract enum is. Néha fájóan hiányzik az, hogy fel lehessen venni mondjuk property-ket, amiket az utódok elérhetnek...