Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ezt generálja ki az eclipse és működik is. Viszont a fordító áthúzza a buildSessionFactory() metódust és jelzi, hogy elavult. Ettől még fut. Ehelyett a tutorialban lévőt próbáltam és az meg az előző hsz-ben lévő hibát produkálja. Erre van a srác megoldása, amit linkeltem.
Tehát, ha ez lejárt és a tutoriálban lévő meg picit problémás, akkor arra lennék kíváncsi, hogy akik ezzel dolgoznak, azok hogyan használják a util fájlt.
A hibernate-ből 4.3.5, adatbázis alatta mysql 5, az ingyenes. Java 7és 8. mindkettőt kipróbáltam illetve netbeans8 és eclipse kepler EE. De eclipse-ből megnéztem a luna-ban is. Ezekből adódó problémát nem észleltem. A hibernate 4.2.13-as verziót nem próbáltam.
A config fájl a helyén, mert az álatad is megadott jól lefut. Csak az van benne, mint a tutoban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- JBL Authenics 200 bluetooth hangszóró garanciális
- Gigabyte RTX 2070 Super Windforce OC
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyarított bill ujjolv gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest