Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Valoszinuleg a konkret alkalmazasban nem relevans, de en itt erosnek talalom ezt a tulaltalanositast. Nem csak azert, mert ugyis a kodot kell valtoztatni, ha valtozik hogy milyen adatbazisokhoz kapcsolodik, az egy release-ben fix lista - legalabbis gondolom. Igy en siman karbantartasi feladatnak tartanam, hogy ha valahogy beesik egy uj, akkor annak letrehozd a neki megfelelo hozzarendelest is a map-ben. Ezzel a megvalositassal nem a kozvetlen leszarmazasi szintre szoritkozik a kod, tehat ha valamiert ugyanazt a db-t kesobb ketfele alosztallyal kezeled akarmiert, akkor ha jol ertem ezzel a koddal vagy elszall - ugyanahhoz ket kulon kulcs! -, vagy sokkal nagyobb karbantartasi igeny lesz az, hogy azoknal mindig visszakasztolva hivd a getHelper-t, plane ha nem csak egy helyen kell.
Masik: ket map ugyanazzal a kulccsal, ez tuti kell? Ha jol ertem, akkor egy alosztalyhoz max. egy ADBM-ed van, tehat neki - nem statikus - member valtozojakent boven eleg lenne a szamlalot tarolni.
Harmadreszt ha ez csak egy kezelo (szinte semmi mem.igeny, es a kapcsolatot ugyis a letezesetol fgtl. zarod - elorebocsatom, az adatbazisos reszhez nem ertek), akkor mi ertelme van a peldanyt kidobni majd kesobb ujra letrehozni?De lehet, hogy valamit nem latok benne ami plusz kell az adatbazisos parhuzamos kezeles vagy ilyenek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest