- OLED monitor topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
Kb mindegyik jo, amit fentebb ajanlottak. En speciel JSF-et szeretem, mert ha ranezel egy [richfaces] vagy [primefaces] showcase-re, akkor latod, hogy nagyon bonyolult ajaxos komponenseket is berakhatsz az oldaladba 5-10 sor koddal. Hatranya viszont, hogy altalaban oriasi DOM fakat general, igy lassu lehet.
-
modder
aktív tag
Hali, szerintem simán el lehet érni jó eredményeket szimplán servlet + stringtemplate ( http://www.stringtemplate.org/ ) kombinációval. Én még nem próbáltam, de kollégám szerint nagyon jó. A frankó az, hogy nem erőlteti rá a framework a saját technológiáit, hanem azt használsz amit szeretnél. Servlet a Controller szerepben, Stringtemplate a view szerepben, Model szerepben pedig vagy saját DAO-kat írsz JDBC-vel, vagy akármit gyakorlatilag használhatsz backendnek.
Egyébként pedig a Play frameworköt nagyon dícsérik, csak az a bökkenő, hogy ahhoz Scalát érdemes használni, amit nem egy-két nap megtanulni, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OLED monitor topik
- Házimozi haladó szinten
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Videós, mozgóképes topik
- DOOM - The Dark Ages
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest