Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacces
    őstag

Sziasztok,

Suliba kell egy kot prog, amit nekunk kell kitalalni es megirni bizonyos szempontok menten.
    Eleg erdekesek szerintem, foleg az, hogy csak azt kell tartalmaznia ami teljesiti a megadott felteteleket, nehogy nagyobb legyen annal. :)
    Vannak otleteim, de mivel mindent bele kellene suriteni egy minel egyszerubb programba, ezert nagyobbreszt elvetem oket, mert mindig tulbonyolitom a vegere.
    Van valami egyszeru tipuspelda ami lefedi a felsoroltakat?

Nem kell kod, megirom en, csak utalom az ilyen feladatokat, mert ez tipikusan olyan amibe ott kotnek bele ahol nem szegyellik, mivel definialatlan maga a program, emiatt jo lenne par otlet amiket esetleg masok mar tapasztalatbol tudnak, hogy elszoktak fogadni.
    Koszi.

Nálunk azért több volt, de az szívatosabb :D mert függvény be és kimenete is és hogy mit csináljon, és a legtöbbször csak aktív fórumozás és 1 napi gondolkodás segített (google nem)

Esetleg egy Járműves valamit.

Gépjármű mint interfész, itt definiálod a, hogy az osztályok mely metódusakat valósítsák meg.
    (például max sebessége)

Autó, mint egy ősosztály
    TeherAutór, mint egy gyermek (így már tudod a super()-t meghívni és a toString esetén a super.ToString()

A többit meg rád bízom

• Lacces
    őstag

Sziasztok,

Suliba kell egy kot prog, amit nekunk kell kitalalni es megirni bizonyos szempontok menten.
    Eleg erdekesek szerintem, foleg az, hogy csak azt kell tartalmaznia ami teljesiti a megadott felteteleket, nehogy nagyobb legyen annal. :)
    Vannak otleteim, de mivel mindent bele kellene suriteni egy minel egyszerubb programba, ezert nagyobbreszt elvetem oket, mert mindig tulbonyolitom a vegere.
    Van valami egyszeru tipuspelda ami lefedi a felsoroltakat?

Nem kell kod, megirom en, csak utalom az ilyen feladatokat, mert ez tipikusan olyan amibe ott kotnek bele ahol nem szegyellik, mivel definialatlan maga a program, emiatt jo lenne par otlet amiket esetleg masok mar tapasztalatbol tudnak, hogy elszoktak fogadni.
    Koszi.

Hát ez melyik suli?

Új hozzászólás Aktív témák