- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#68216320 #10411 üzenetére
Alapvető fogalmakkal kell tisztáznod először és utána szerintem mehetne a Spring.
Amire szükséged lesz (így hirtelen fejből, nem teljes lista):
- Singleton
- MVC
- Repository
- DI
- Annotációk
- Hibernate (ORM)
- SQL
- ... és még sok dologEgy kiindulási alap: [link], továbbá célszerű Gradle vagy Maven tool-al is megismerkedned (én személy szerint a Gradle-t ajánlom).
-
Drizzt
nagyúr
válasz
#68216320 #10411 üzenetére
Szerintem határozottan nem érdemes nulláról SE-vel elkezdeni megírni. Hiszen éppen ez lenne a Spring, meg az EE lényege: ne kelljen feltalálni a spanyolviaszt, s lehessen a business logic-ra fókuszálni.
Szerintem érdemes mindkettőhöz amúgy valamilyen maven archetype-ból kiindulni. Vannak pl.: egyszerű REST + EJB + JPA skeletonok, azokat már elég jól testre lehet szabni és kibővíteni, mégis faék egyszerűek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest