- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Drizzt #10245 üzenetére
Itt most azert kell a generic, mert ahogy latszik is, pl. az add az direkt csak a sajat underlying-jait tudja osszeadni. Tehat egy kod nem keverheti az underlying-okat, mert pont az a lenyeg hogy ne legyen az egesz lehuzva a get(x,y) szintjere, hanem a meglevo megvalositas "teljes erejet" hasznalja ki. Senki nem is fog es nem is akar olyat irni, hogy nd4j matrixot adunk az apache-oshoz.
A cel nem az, hogy az interface elrejtse a megvalositast, csak hogy lehessen idovel cserelni alatta. De kozben nem fogjuk kidobni az nd4j sebesseget... [idokozben atment vegre a 3rd party engedelyezesen], meg az esetleges kesobbi GPU-val gyorsitast. Ugy kell elkepzelni, hogy a program egy futasa alatt a megvalositasok kozul mindig csak egy letezik, jojjon az barhonnan, es mint ProjMatrix tipusu valtozok lesznek kezelve [igen, van ProjMatrixUtils is create-tel... az interface amugy nekem kivulrol jon mint input, nem mondom hogy nem szolhatok bele - bar amikor probaltam, hogy ha csak 2dim matrixaink vannak, talan nem kene-e az interface-t se altalanos n-dim-nek csinalni, foleg ha a ket "gyari" megvalositas egyike alapbol se kepes ra... de siman lepattantam], egy teljes refactort tuti nem tudnek atvinni. A ...Utils-t bovithetem, masikat nemigen. Es en kell az implementaciokat csinaljam, a flatmatrix csak azert merult fel, mert az apache-t akartam "legyorsulni" (az nd4j-t mar vszinu nem fog sikerulni, bar majd meglatjuk, mivel naponta es hosszan futo job-rol van szo, csak az azon mert sebesseg szamit, nem az "altalanos").
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- GAMER PC! i7-12700K / RTX 4070 Super / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- STRIX White PC! RTX 3080 / Ryzen 7600 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest