Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Drizzt
üzenetére
Itt most azert kell a generic, mert ahogy latszik is, pl. az add az direkt csak a sajat underlying-jait tudja osszeadni. Tehat egy kod nem keverheti az underlying-okat, mert pont az a lenyeg hogy ne legyen az egesz lehuzva a get(x,y) szintjere, hanem a meglevo megvalositas "teljes erejet" hasznalja ki. Senki nem is fog es nem is akar olyat irni, hogy nd4j matrixot adunk az apache-oshoz.
A cel nem az, hogy az interface elrejtse a megvalositast, csak hogy lehessen idovel cserelni alatta. De kozben nem fogjuk kidobni az nd4j sebesseget... [idokozben atment vegre a 3rd party engedelyezesen], meg az esetleges kesobbi GPU-val gyorsitast. Ugy kell elkepzelni, hogy a program egy futasa alatt a megvalositasok kozul mindig csak egy letezik, jojjon az barhonnan, es mint ProjMatrix tipusu valtozok lesznek kezelve [igen, van ProjMatrixUtils is create-tel... az interface amugy nekem kivulrol jon mint input, nem mondom hogy nem szolhatok bele - bar amikor probaltam, hogy ha csak 2dim matrixaink vannak, talan nem kene-e az interface-t se altalanos n-dim-nek csinalni, foleg ha a ket "gyari" megvalositas egyike alapbol se kepes ra... de siman lepattantam], egy teljes refactort tuti nem tudnek atvinni. A ...Utils-t bovithetem, masikat nemigen. Es en kell az implementaciokat csinaljam, a flatmatrix csak azert merult fel, mert az apache-t akartam "legyorsulni" (az nd4j-t mar vszinu nem fog sikerulni, bar majd meglatjuk, mivel naponta es hosszan futo job-rol van szo, csak az azon mert sebesseg szamit, nem az "altalanos").
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest