- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SONY LCD és LED TV-k
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Nagyjából ilyen arányban találsz zöldmezős kontra legacy fejlesztéseket feladatképpen ezeknél a cégeknél. Melyiket csinálnád szívesebben?

Én '98 óta javazok, amikor még a trend sem nagyon látszott, nemhogy a piaci igény. A koltinban bőven van már perspektíva, ideje rájönnie sokaknak, hogy érdemes továbblépni. -
Froclee
őstag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Miért nem érdemes olyan nyelvvel foglalkozni, amire kisebb a kereslet? Szerintem ellenkezőleg.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Aethelstone
üzenetére
Kb. 35 evem van nyugdijig. Kb. 23 evvel ezelott jelent meg az elso java verzio. Szoval szerinted meg 12 ev mire a java penetracioja eleri a kritikus erteket?

-
válasz
Aethelstone
üzenetére
Szerintem meg fejlesztokent azt csinald, amit elvezel, piac ugyis van ra.
Siman lehet Clojure, Elm, Haskell, Elixir allasokat talalni, ha valakinek ahhoz van kedve. Erdekes dolgot csinalni meg jobb, mint kevesbe erdekeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest