Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tsokolom!

Belekukkantottam a temaba, de nem leltem semmit ami a problemamra megoldas lenne:
    Nem is problema, inkabb kerdes. Kellene nekem valami okos XML parser, de nem nagyon talaltam olyan leirast, ami kiterne arra, hogy a parser felolvassa az egesz cuccot a memoriaba, vagy pedig streamkent viselkedik. Streames cucc kellene, mert elkepzelheto pl. hogy egy nagyobb video vagy hasonlo binaris adatkupac utazik az xml fileban, es nem lenne igazan hasznos ha felolvasna az egeszet.... ha mar van ilyen akkor a fenenek van kedve megirni :)

[Szerkesztve]

Van egy olyan lib, hogy JDOM. Ez jó. Eddig mindig a SAXBuilder-t használtam, az végigparszolja a memóriában és fát épít belőle, azt mondod hogy ez nem túl jó.
    Ezen kívül van a SAXParser, ami nem olvassa fel, hanem egy összetett listener rendszeren keresztül küldözgeti neked az elemeket, így streammel is elboldogul talán.
    Videót XML-ben? Állat :D
    Nem lenne értelmesebb egy saját protokoll, ami csomagokra bontja a nagy bináris adatfolyamot, és közötte lehet olyan csomag, hogy ''metaadat'', ami egy xml dokumentum lenne?
    A SAXParser természetesen legalább egy elemet mindig teljesen felolvas, sőt nyilván az aktuális elem összes parentjét is meg kell tartania. Így ne gondolj olyanra, hogy 100 megás text adat. Ráadásnak XML-ben binárisat nem tudsz normálisan átvinni, legegyszerűbb a Base64 encode, ami még a méretet is növeli, igaz tömörítéssel részben visszahozhatod azt.
    Gondold meg, na.

Új hozzászólás Aktív témák