Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
Avermedia_hu #3 üzenetére
szia.
mindenem tudja az 1080p-t(aláírásomban látszik lentebb)
az input lag-ja nem is zavar,mert GT5 verseny replay-okat rögzítek vele
(jelenleg nem sok FullHD game van még,a GT5 az,de a BF3 pl "csak" 1280*720,itt az átfolyásos rögzítésnél pl nem is érződik.Gondolom a FullHD viseli meg picit.
Csak megemlítettem,mert karikor odaadtam tesómnak a HDMI kábelem és a "kütyün" keresztül próbáltam meg GT-z ni,de borzasztó volt a lag miatt és hagytam inkább.szóval,nem zavar amúgy,mert nem is úgy játszom(csak utána rögzítem vele)
pl ezt is[link]SSD : ezt jó hallani 1 hozzáértőtől ,h nem tesz kárt benne
amúgy ,nagyon klafa a kütyü!
megvételkor hezitáltam picit az ára miatt(36e volt online),de már nem sajnálom amibe került.Megéri az árát sztem(főleg ,h nem kell hozzá PC)
(ha esetleg megkapná a függetlenítést még multimédia lejátszónak is alkalmas lenne,de gondolom erre nem sok esély van.bár a remény hal meg utoljára.)
örülök,h ráleltem erre a topickra(és rád),mert így legalább Szakitól tudok,majd kérdezni
(nincs nagy pörgés itt,de Te gyors voltál THX érte!)egyenlőre ennyi
csaóui:a "3.2.0" még nincs rajta,mert megállt a pendrivem és most nemvan 2e ft sem,h beruházzak 1 újra. amint felrakom az új FW-t,megosztom mit tapasztaltam a mostani 3.1.4 hez képest (feltéve,ha érdekel
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest