Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tegla80

addikt

válasz Avermedia_hu #3 üzenetére

szia.
    mindenem tudja az 1080p-t(aláírásomban látszik lentebb)
    az input lag-ja nem is zavar,mert GT5 verseny replay-okat rögzítek vele
    (jelenleg nem sok FullHD game van még,a GT5 az,de a BF3 pl "csak" 1280*720,itt az átfolyásos rögzítésnél pl nem is érződik.Gondolom a FullHD viseli meg picit :).
    Csak megemlítettem,mert karikor odaadtam tesómnak a HDMI kábelem és a "kütyün" keresztül próbáltam meg GT-z ni,de borzasztó volt a lag miatt és hagytam inkább. :K

szóval,nem zavar amúgy,mert nem is úgy játszom(csak utána rögzítem vele)
    pl ezt is[link]

SSD : ezt jó hallani 1 hozzáértőtől ,h nem tesz kárt benne

amúgy ,nagyon klafa a kütyü! :K
    megvételkor hezitáltam picit az ára miatt(36e volt online),de már nem sajnálom amibe került.Megéri az árát sztem(főleg ,h nem kell hozzá PC :K )
    (ha esetleg megkapná a függetlenítést még multimédia lejátszónak is alkalmas lenne,de gondolom erre nem sok esély van.bár a remény hal meg utoljára. :D )

örülök,h ráleltem erre a topickra(és rád),mert így legalább Szakitól tudok,majd kérdezni :K
    (nincs nagy pörgés itt,de Te gyors voltál THX érte!)

egyenlőre ennyi
    csaó

ui:a "3.2.0" még nincs rajta,mert megállt a pendrivem és most nemvan 2e ft sem,h beruházzak 1 újra. amint felrakom az új FW-t,megosztom mit tapasztaltam a mostani 3.1.4 hez képest (feltéve,ha érdekel :U )

Új hozzászólás Aktív témák