Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kopuler

tag

Sziasztok!

Most vettem egy Live Gamer HD Lite kártyát és hát akadnak problémák a használatával Xsplit proginál.
    Program megnyit (2.4.x ver.) és hozzáadom forrásként a kártyát akkor szépen bejön a kép ugyan, de kb 2 mp-es váltással felvillan a Camera is not available felirat. Ezzel mit lehet csinálni? (Semmilyen más program ami használná a kártyát tudomásom szerint nem fut)
    Vagy mikor Local record-ot akarok csinálni, akkor teljesen átvált a Camera is not available feliratra.

A másik, hogy Twitch-re szeretnék stream-elni, de kiírja, hogy a hardver-es tömörítést nem használhatom átváltok e a szoftveresre. Ha az igent választom akkor átvált és elkezd stream-elni - de hát nem ezért vettem ilyen kártyát - ha nem váltom át akkor viszont nem stream-el.

Recentral-al tudom használni, de Xsplit kicsit több mindent kínál egy stream-hez, és hát úgy van hirdetve az Xsplit és a Gamer HD is, hogy kompatibilisek egymással.

A segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák