Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fejesprf
csendes tag
"A windowst hibáztattam hogy felülírja a drájvert, és ebből az derül ki hogy a driverben van a hiba."
Most is a Windows-t kell hibáztatni, mert sajnos ott a hiba, de az ÁJEMDÉ próbálja javítani amit az MS nem tud vagy nem akar, mint ahogy amd proceszorok-nál évek óta rosszul kezeli a CCD-t őssze vissza ossza ki a feladatokat a magoknak "érdekes Linux alatt nem találkoztam a problémával" nekem is le van tiltva a "driver update" még is megtörténik! -
Csorbi
addikt
Opcionális driver, csak Abu szereti ezt kihagyni a hírből.
-
PuMbA
titán
válasz
Woodcutt3R #8 üzenetére
Nálam sem, csak kiírta az AMD Software a megnyitáskor, hogy van frissírtés, de a mostani 25.3.1-es driverhez már jött egy eddig nem létező AMD Install Manager alkalmazás, ami a tálcán figyel és van benne egy "AMD szoftverek automatikus frissítése" jelölőnégyzet
Bár most visszagondolva az AMD Software-ben is volt automatikus frissítés beállítás.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Woodcutt3R #8 üzenetére
Nem mindegyik verziót dobja fel, a gép konfigodtól függ.
-
Woodcutt3R
tag
Nálam automatikusan nem dobja fel az új drivert az adrenalin. Miért kell ezt manuálisan telepíteni? Mitől függ? Thx.
-
PuMbA
titán
Nekem szerencsére egyszer se írta felül még a Win 11 az AMD drivert
Minden gyári, tehát nincs letiltva az illesztőprogramok letöltése a Windows Update-ben. Amit viszont csinálok, hogy egy új AMD driver kijövetele után általában felrakom hamar, illetve fél évente csinálok beállítások alaphelyzetbe állítását telepítéskor.
-
bobalazs
nagyúr
Nekem a sok év alatt egyszer fordult ez az eset elő, hogy a win update felülirta a drivert.
Pedig három helyen is be volt állítva a felülirás tiltása, illetve a lehető összes módon, mégis felülírta.
Gpedit.msc -ben, vezérlőpultban, regeditben.
Csak egyszer és meg tudott akkor is lepni. -
Tyrel
őstag
Hát jó lenne ha az összes GPU-ra kiterjesztenék, mert baromi idegesítő hogy a Windows Update 2-3 havonta menetrendszerűen tönkrevágja a rendszert, ill. felülírja a videokártya drivert valami hulladékkal... Ráadásul az se érdekli, hogy kikapcsoltam a Windows Update-ben a driverek frissítését, akkor is el tudja cseszni.
Jó persze egy negyed óra alatt rendbe lehet tenni, letöltöm a legújabb AMD drivert és mondom neki hogy telepítse factory resettel, töröljön minden szemetet amit a Windows csinált... De nem mindig van negyed órám erre, pl. reggel amikor bekapcsolom a gépet és meeting előtt 2 perccel derül ki hogy megdöglött a videokártya driver, az marhára nem poén.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Cyberboy42 #3 üzenetére
Új sorozaton javitották persze...
nem windowson belül jött a javitás hanem driverből
Nekem vicces.
Hogy miért?
A windowst hibáztattam hogy felülírja a drájvert, és ebből az derül ki hogy a driverben van a hiba. -
ace05
senior tag
Nekem 6750xt alatt voltak problémáim a a március eleji driverrel, ment a ddu. fel ez és az új chipset driver.
-
bobalazs
nagyúr
A Windows Update a jövőben nem írhatja felül egy régebbi AMD Software csomag telepítésével a már telepített újabbat a Radeon RX 9000-es sorozatú VGA-kon.
Ez azért poénos - sokan szívnak a Windows update hülyeségeivel, és akkor jön ez. Kíváncsi vagyok ez mennyire életképes. Hány gép telepítője fog mégis átcsúszni rajta
Továbbá azt sem értem miért nem lehet ezt ráerőltetni korábbi generációs kártyákra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 25.3.2-es szoftvercsomag számos hibát is orvosol.
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest