- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
válasz
S. Szabi #7971 üzenetére
Nekem jó lett úgy utána.....csak a Bios-ban állítottam, és így nincs gond vele, ha kell pörög rendesen...futtass tesztet .....Ne csak CPU-ra, hanem VGA, RAM, mert nekem azokat is visszavette ezzel együtt, és olyan tesztben ahol magát a Procit is pörgetni kellene teszt alatt......3D-Mark 11......LinX....Meg Aidában is nézd meg írás olvasás stb...És ha ott hozza a maxot akkor jó minden......nekem felére vette vissza a teljesítményt ez a kis gyári program
Azután jelentkezett hogy felraktam, azelőtt minden maxon volt......
-
CJ3
senior tag
válasz
S. Szabi #7906 üzenetére
Én le is takarítottam az Asus nak ezt az energiatakarékos sz@r-át mert úgy visszavette a gépem teljesítményét hogy csak lestem....Pedig állítottam rajta hogy a teljesítményre menjen. és fele teljesítményt engedett........BIOS-ból szabályozd csak, ott is van ilyen és akkor jó lesz a Processor is meg minden.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Amd Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged