- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz S. Szabi #7436 üzenetére
Dobozáról vagy a proci kupakjáról egy FPO többet segitene sztem.
Illetve a puding próbája az evés...
Huzzad meg 4.8GHz-re és ha megy 1.23V körül sztem az már jónak számit.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
CJ3
senior tag
válasz S. Szabi #7906 üzenetére
Én le is takarítottam az Asus nak ezt az energiatakarékos sz@r-át mert úgy visszavette a gépem teljesítményét hogy csak lestem....Pedig állítottam rajta hogy a teljesítményre menjen. és fele teljesítményt engedett........BIOS-ból szabályozd csak, ott is van ilyen és akkor jó lesz a Processor is meg minden.......
Crypto
-
CJ3
senior tag
válasz S. Szabi #7971 üzenetére
Nekem jó lett úgy utána.....csak a Bios-ban állítottam, és így nincs gond vele, ha kell pörög rendesen...futtass tesztet .....Ne csak CPU-ra, hanem VGA, RAM, mert nekem azokat is visszavette ezzel együtt, és olyan tesztben ahol magát a Procit is pörgetni kellene teszt alatt......3D-Mark 11......LinX....Meg Aidában is nézd meg írás olvasás stb...És ha ott hozza a maxot akkor jó minden......nekem felére vette vissza a teljesítményt ez a kis gyári program Azután jelentkezett hogy felraktam, azelőtt minden maxon volt......
Crypto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest