Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Raspberry Pi
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
4264adam #29183 üzenetére
Nem halt ki, csak megunták a folyamatos ismételgetést..jópárezer hsz. szól már arról, mit kell csinálni, mégis mindig csak ugyanazok a kérdések :S
Neked se kellene sokat keresned, hogy lásd, mit lehet még babrálni..PLL OV, LLC, offset, PLL, TDP, C state-ek..semmit nem állítottál be rendesen. -
holozis_HUN
addikt
-
holozis_HUN
addikt
válasz
4264adam #29068 üzenetére
És tudsz egy új, megbízható alaplapot linkelni? Mert ehhez a SoC-hoz nem igazán találtam új lapot... Méret mind1, bármi belefér
Szóval jó még ez a proci
Max egy olyan 3.6-ig feltolnám, egy jó kis hűtő és kész. Legalább nem kell nagyobb teljesítményhez konkrét procit + lapot váltanom. Főleg 1 mag jó lenne a játékhoz, amivel sokat játszok...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
4264adam #29066 üzenetére
Ez nem csak akkor fordul elő, ha pl Full HD a monitorom, de a felbontást lecsökkentem? Nekem sima HD monitorom van.
Nem szokott CPU limitem lenni szerencsére
De ha full HD monitort vennék, kellene +20k egy GTX 970-hez, ami már sok.
Na szóval eredeti kérdés: Tuning lapban mennyit bír max az I5-3330? Mi a max szorzója? Gondolkozok valami tuninglapban... És ha jól tudom, ha a szorzózár maximumára rakom, akkor sem át a CPU-nak, igaz? Azaz hülyebiztos.
-
Szoszo94
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest