Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Repsol600
addikt
válasz

fatal1ty1984

üzenetére
						4,8-5,2Ghz-t el lehet érni a 3770k-val is ha jobbat fogsz ki, persze kupak modding után. Azt is hozzá kell tenni, hogy a 3770k azonos órajelen erősebb mint a 2600k.
 De szerintem ennyire már nem érdemes húzni. - 

krx21
nagyúr
válasz

fatal1ty1984

üzenetére
						Darabja válogatja... Az utóbbi időben elég sok kevésbé tuningolható darab volt itt...
De úgy gondolom, hogy vízzel és kupak moddingal 4.7-5.2Ghz várható! A 4.7 a megfelelő hűtéssel kevésbé szerencsés darabbal is elérhető, az 5Ghz felett pedig sok szerencse kell...
Van itt kolléga akinek a kupakmód és a víz + szerencse is összejött: Neki az 5Ghz-is kellemes hőfokú...
Ha mégis beleugrasz, akkor evvel a feltételekkel egy 4.8-4.9Ghz számíthatsz...
Costa Rico-t válasz, hátha jobb, de van ellenpélda is...Nekem a malay van, nem a legrosszabb, de átlagos és léggel és kupak moddingal max. 4,7Ghz...(feljebb nem néztem, nagyon sok fesz. kellene...)
4.5Ghz kellemes... 4.6Ghz-en járatom... 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
 - AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
 - 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
 - CORSAIR K100 AIR
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De szerintem ennyire már nem érdemes húzni.