Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• han_lev

senior tag

válasz jano_77 #33 üzenetére

Szia!
    Bocsi, csak most láttam az írásodat.
    Az alkalmazás az ami nem tud magarul, az óra az tejesen magyar.
    Használétam Samsung Health-et. Galaxy 6-om volt egy ideig. Engem roppantul bosszantot, hogy minden nap tölteni kellett, és még így sem lehettél benne biztos, hogy nem adja meg magát a nap végére, vagy ha mondjuk egy hosszabb napod volt, lefekvésig már számoltad az időt, hgoy töltőre tehetsd. A Samsung persze érzésre minőségíbbnek tűnik, illetve az egészségfunkciók (EKG, vérnyomás mérés, esésérzékelés, zsírtömeg összetétel, ilyenek) exkluzívabbak, profibbak. Viszont átgondoltam, hogy hányszor nézemmeg őket, mennyire foltos is nekem ez (egylőre, még nem vagyok 50 :D ) és arra jutottam, hogy az üzemidő és a gyorsaság fontosabb.
    Igen, a gyorsaság, mert azt tapasztaltam, hogy gyorsabb, mint a samsung. GYorsabban bootol, nyit meg alkalmazásokat, zár be, vált, stb. Ezt nyugodtan mondhatom. A S W6-ostól számomra sokkal jobb. Igaz ehhez kellett az is, hogy rendeltem hozzá pár szíjat az Aliról, mert a gyári szíj a gáz... De szövetszíjal, bőrszíjjak, láncszíjjal (mindegyik van és cserélgetem is)

Az akku idő nagyon jó. Találtam hozzá óralapokta. Van egy alkalmazás, a "TimeShow", amiben van egy csomó olyan óralap, ami ingyenes, és widgetet is tehetsz rá töbet is az óralapra. Nekem most olyan óralap van, amin négy aktív widget van, amik az óralapról egyenesen egy alkalmazást nyitnak meg, és információt is adnak az óralapon (mondjuk a visszaszámláló nem, de annak nem is kell)

Gyártóról többet nem tudtam meg,
    Nagyjából: [link]
    Viszont elég régen (több éve) itt van, és ezeket az órákat nagy számban gyártja. Szofveres frissítés viszont nem túl gyakori. Konkrétan eddig egy sem érkezett.. :)

Itt egy jó kis videó [link]
    Angol, de felirattal egész tartalamas infókkal bír.

Vagy egy másik: [link]

Angolul egyébként elég sok videó van fent róla, vannak hosszabbak is, vannak akik dícsérik, vannak, akik nem.

A proci, a lapka benne mindenképpen a legjobbak egyike. Szerintem ha egyszer-egyszer firssítik (évente) akkor van benne potenciál. És mivel ez a Snapdragon már tudja a Deep alvó módot is (amit mág nem nagyon használ ki a Wear OS) akkor még jobb lehet.

Az E-sim jó lenne, de ezt is végig gondoltam.
    Egyelőre csak a T-com tud simet klónozni (vagyis: ugyanazt a számot e-simbe tenni egy készülékbe) sem a voda, sem a Yettel nem tudja. Ezért ez most nekem nem opció, egy új számot pedig nem akarok kérni a szolgáltatótól.
    Tehát ha lenne e-simes verzió, akkor sem használnám.
    Ha majdf lehet klónozni a számokat, akkor majd elgondolkodom. És lehet, hogy addigra ennek is ki jön az e-simes verziója.
    Ha meg majd megöregszem, és kell az esésérzékelés, vagy az EKG, akkorra meg lehet hogy majd enek az utódja is tudni fogja (a huaweitől úgy is lenyúlják majd az érzékelőket, azok meg most talán a legjobbak ebben) :))
    És ha továbbra is kevesebb mint a felébe fog kerülni, mint egy Samsung (ha meg titán házat is kap majd mint a Xiaomi s4 pro, - ami nem wearOS, és a lapkája sem tudott meggyőzni, pedig nem rossz kis óra) akkor nem kérdés, hogy mi fogja követni majd.

Addig: marad :)

Új hozzászólás Aktív témák