Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Narxis

nagyúr

válasz opr #39 üzenetére

Nyilván idővel minden technológia helyett jön újabb, szerintem ez a kijelzőhajtogatás is csak ideiglenes, lesz ehelyett valami más, persze nem 5-6 év múlva, de azért egyelőre még korai temetni a tabletet szvsz. Pénzügyi szempontból egy tabletet nem szükséges se évente se 2 évente de még 3 évente se cserélni, olyan mint egy laptop, hosszabb időre veszi az ember, az én Samsungomban már aksit is cseréltettem, az újabb androidon kívül nem látom értelmét, hogy cseréljem és ez az ami miatt a telefonok pénzügyileg sikeresebbek, bár már itt se cserélik úgy az emberek mint azt szeretnék a gyártók de még azért sikerül rábeszélni a gyengébb akaratúakat, hogy cseréljenek, vegyék meg az újat évente vagy 2 évente. Azt kell látni a technológiai iparágban, hogy jelenleg semmi más nem hajtja mint a pénz és idő előtt dobálnak ki technológiákat miközben igazából nem is biztos, hogy szükséged van rá.

Azt gondolná az ember, hogy ez rendben van de valójában nincs, környezeti károk mellett a legnagyobb probléma, hogy olyan fejlesztések kapnak csak zöldutat amik rövid távon a legtöbb pénzt hozzák és hosszabb távú fejlesztésekbe nem mernek vagy nem nagyon mernek invesztálni. Ezért toporog szerintem egy helyben a mobilipar, az innováció hiánya a kockázatvállalás hiánya. Nekem a hajtogatható kijelző az olyan mint az okoshűtő, minden szeretne lenne de pont emiatt igazából semmiben se jó. Persze gyerekcipőben jár még a technológia szóval ki tudja mi lesz de engem abszolút nem fogott meg (még).

Új hozzászólás Aktív témák