Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Nyilván idővel minden technológia helyett jön újabb, szerintem ez a kijelzőhajtogatás is csak ideiglenes, lesz ehelyett valami más, persze nem 5-6 év múlva, de azért egyelőre még korai temetni a tabletet szvsz. Pénzügyi szempontból egy tabletet nem szükséges se évente se 2 évente de még 3 évente se cserélni, olyan mint egy laptop, hosszabb időre veszi az ember, az én Samsungomban már aksit is cseréltettem, az újabb androidon kívül nem látom értelmét, hogy cseréljem és ez az ami miatt a telefonok pénzügyileg sikeresebbek, bár már itt se cserélik úgy az emberek mint azt szeretnék a gyártók de még azért sikerül rábeszélni a gyengébb akaratúakat, hogy cseréljenek, vegyék meg az újat évente vagy 2 évente. Azt kell látni a technológiai iparágban, hogy jelenleg semmi más nem hajtja mint a pénz és idő előtt dobálnak ki technológiákat miközben igazából nem is biztos, hogy szükséged van rá.
Azt gondolná az ember, hogy ez rendben van de valójában nincs, környezeti károk mellett a legnagyobb probléma, hogy olyan fejlesztések kapnak csak zöldutat amik rövid távon a legtöbb pénzt hozzák és hosszabb távú fejlesztésekbe nem mernek vagy nem nagyon mernek invesztálni. Ezért toporog szerintem egy helyben a mobilipar, az innováció hiánya a kockázatvállalás hiánya. Nekem a hajtogatható kijelző az olyan mint az okoshűtő, minden szeretne lenne de pont emiatt igazából semmiben se jó. Persze gyerekcipőben jár még a technológia szóval ki tudja mi lesz de engem abszolút nem fogott meg (még).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged