- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maniac
senior tag
up
-
maniac
senior tag
up
-
maniac
senior tag
PRóbálgattam nem megy
.
USB 2.0-n egyszerűen nem megy szvsz. Esetleg még vmi ötlet?. Köszi! Üdv, ManiaC
-
maniac
senior tag
Szia Dexter! ;)
Ja ez nagyon kemény kis cucc, egyszerűen nem hiszem el. Alaplapit kellett volna vennem, olcsóbb is lett volna. Ez meg 3500+fa és lehet h kuka ill gari :-/. Egyébként nf7-s alaplap gondolom usb 2.0 van rajta, a hugomé amin müxik az meg vmi régebbi epox via kt133-as chippel. Szóval gondolom az USB 1.0. Van vhol usb 2.0 ezen a gépen ?
-
maniac
senior tag
jaja ezeket probaltam
hibakod nincs. csak h ismeretlen eszkozkent telepiti a usb portok melle. szoval erdekes
.
egyebkent azt akarom vegleg kitorolni a registrybol h ha bedugom akkor ne azt a drivert rakja fel (ismeretlen eszkoz) hanem engedjen mast is, ugyanis o ugy hiszi, h az egy ismeretlen eszkoz nem pedig egy usb irda, ergo az usb irda drivert nem engedi feltenni -
maniac
senior tag
válasz
Darth_Revan #4 üzenetére
Na felhozom a topicot. Szóval a következő lenne a gond. Van egy prodigy es620-as usb-s irda. Elmétileg müxik ugyanis kipróbáltam másik gépen (először driver fel, aztán ujraindítás után dugtam csak be az eszközt). Viszont a másik gépbe ahova szántam először dugtuk be, és azóta a windwos mindig ismeretlen eszköznek ismeri csak fel. Nem lehet sehogy se drivert cserélni. Nincs vmi mód rá, hogy az összes bejegyzést ami ezzel kapcsolatos kitöröljön? Esetleg vmi normális driver?
. Ja igen a driver Kingsun ks-959-nek (ha jól emléxem) ismeri. A telepítő cd-n meg ma-660-as adapter szerepel
. Köszi! Üdv, Maniac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest